۱۱۱ نفر از حجاج به دلیل وخامت شرایط جسمی‌ به کشور بازگشتند مقطع کاردانی رشته «فوریت‌های پزشکی» حذف خواهد شد ارتباط گردشگری ایران با مالزی افزایش می‌یابد هشداری برای زمین؛ ۲۳ درصد از مساحت زمین دیگر قابل بهره برداری نیست دستگیری عامل قتل پاکبان مشهدی + عکس خمیردندان‌های غیرمجاز از سوی وزارت بهداشت معرفی شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) دستگیری سارقان سفری در مشهد نیمی از فوتی‌ها در تصادفات مشهد، عابران پیاده هستند واریز ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به چه معناست؟ (۱۴ تیر ۱۴۰۳) کشف انبار داروهای غیرمجاز توسط پلیس مشهد پشه آئدس به رنگ و بوی تایر بسیار علاقه‌مند است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۱۴ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار اهدای اعضای کودک مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی سه بیمار نیازمند‌به‌عضو شد (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها انفجار شدید در کارخانه تولید جنگ‌افزار آمریکا + فیلم معلمان مدارس غیردولتی تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار می‌گیرند مقدمه و بستر توانمندسازی کودکان کار باید فراهم شود | آمار و ارقام دقیقی از کودکان کار در ایران نداریم افزایش نسبی دما طی امروز و فردا در بیشتر نقاط کشور (۱۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

پیش‌بینی وحشتناک از تعداد کم‌شنوایان در سال ۲۰۵۰ | عوامل کم‌شنوایی چیست؟

  • کد خبر: ۱۸۶۹۳۷
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۰۱:۵۸
پیش‌بینی وحشتناک از تعداد کم‌شنوایان در سال ۲۰۵۰ | عوامل کم‌شنوایی چیست؟
کارشناس برنامه سلامت گوش و شنوایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تشریح مهم‌ترین عوامل کم‌شنوایی، گفت: پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۵۰ بیش از ۹۰۰میلیون نفر از مردم جهان دچار کم‌شنوایی ناتوان کننده باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، آزاده صفائی، گفت: براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۰۵ حدود ۲۷۸ میلیون نفر در سراسر جهان از کم شنوایی ناتوان‌کننده رنج می‌بردند.

وی با اشاره به افزایش آمار کم شنوایی ناتوان‌کننده در جهان، اظهار کرد: براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت این آمار در سال ۲۰۱۸ به ۴۶۶ میلیون نفر در جهان رسید که حداقل دو سوم آنان در کشور‌های درحال توسعه زندگی می‌کردند.

صفایی خاطرنشان کرد: طبق این آمار تعداد بالاتری از افراد دارای کم شنوایی ملایم و سایر بیماری‌های مربوط به گوش هستند و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۵۰ بیش از  ۹۰۰میلیون نفر از مردم جهان دچار کم‌شنوایی ناتوان کننده باشند.

او با تاکید بر اهمیت شناسایی زودرس اختلالات شنوایی، گفت: کم شنوایی بر توانایی برقراری ارتباط افراد با یکدیگر، تحصیل دانش، یافتن و حفظ شغل و ارتباطات اجتماعی تاثیرات منفی می‌گذارد.

وی افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت‌های گوش و دیگر عفونت‌ها (بیماری‌هایی مانند سرخک و سرخجه)، استفاده بی‌رویه و نابجا از دارو‌های آسیب‌رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند مثل محیط‌های شغلی و نظامی، استفاده بی‌رویه از تلفن‌های همراه و دستگاه‌های صوتی شخصی را از دلایل اصلی رشد بالای کم شنوایی در جهان در طول سال‌های اخیر عنوان کرد.

به گفته وی، ایمن‌سازی نوزادان و کودکان در برابر بیماری‌های عفونی، غربالگری شنوایی نوزادان و کودکان و تشخیص و درمان به موقع کم شنوایی، درمان افراد مبتلا به عفونت مزمن گوش، پیشگیری از مصرف مواد مخدر سنتتیک و روان‌گردان که دارای خطر ایجاد کم شنوایی در افراد هستند، کنترل مواجهه با صدا‌های بلند در محیط‌های شغلی و تفریحی و افزایش آگاهی در مورد شیوه مراقبت از سلامت گوش و شنوایی از جمله روش‌های کاهش اختلالات شنوایی محسوب می‌شوند.

وی یادآور شد: از هر یک تا ۳ تولد زنده، یک نوزاد با آسیب شنوایی متولد می‌شود. مطالعات نشان داده حدود ۵ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان مدرسه رو، نشانه‌هایی از آسیب شنوایی را دارا هستند.

صفائی از والدین خواست از طریق ارزیابی و غربالگری به موقع شنوایی در دوره نوزادی (۳ تا ۵ روزگی) و در سنین ۳ تا ۵ سالگی از شنوایی کودکان خود مراقبت کنند.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، وی به والدین توصیه کرد: اگر نوزاد در زمان ترخیص از بیمارستان از نظر کم شنوایی غربالگری نشده است، برای ارزیابی وضعیت شنوایی به نزدیک‌ترین پایگاه بهداشتی یا مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->