انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به محیط زیست واگذار شد تلاش آموزش و پرورش برای رتبه بندی کادر اداری مدارس امتیاز جدید برای هنرستانی‌ها | هنرستان‌ها می‌توانند از مراکز فنی‌‌وحرفه‌ای، رایگان استفاده کنند نایب‌رئیس مجلس به تغییر ساعت شروع مدارس اعتراض کرد مهارت معلمان آموزش خانواده باید بازنگری شود هشدار جدی: اشتباهات مرگبار در مصرف مسکن‌ها و راه‌های پیشگیری فعالیت ستاد احیای دریاچه ارومیه با محوریت معاون اول رئیس جمهور پرداخت هزار میلیارد تومان برای تأمین منابع شیرخشک در دستورکار قرار گرفت فرود ایران به چاله جمعیتی؛ کاهش نرخ باروری به زیر ۱.۳۶ و سالمندی ۲۶ درصدی تا ۱۴۳۰ | هشدار مدیر جمعیت مشهد: بدون اقدام فوری، جبران کاهش جمعیت بیش از ۱۰۰ سال زمان می‌برد! انتقاد نماینده مجلس از بلاتکلیفی آزمون کیفیت‌بخشی معلمان وام، طلا و ارز؛ ۳ حربه وسوسه‌انگیز کلاهبرداران سایبری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | اوج گرما در مشهد بیش از ۷ میلیون گردشگر خارجی در سال ۱۴۰۳ به ایران وارد شدند هدف‌گذاری ساخت ۵ هزار واحد خوابگاهی متأهلی در هر سال رأی پرونده قتل داریوش مهرجویی تأیید شد یک بام و دو هوای مصوبات کشوری در خراسان رضوی باران نیامد؛ مشهد خشک‌تر از همیشه درمانگاه جهادی شهید رئیسی در مشهد افتتاح شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) شروع مدرسه از ۶ صبح! | چالش‌های یک سیاست اضطراری ارسال لیست بیمه تأمین‌اجتماعی در روز‌های پنجشنبه هم امکان‌پذیر است اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی خبر داد: بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در اکتشاف معادن اطلاعیه وزارت بهداشت درباره آمار مرگ‌ومیر کودکان بر اثر آلودگی هوا
سرخط خبرها

پیش‌بینی وحشتناک از تعداد کم‌شنوایان در سال ۲۰۵۰ | عوامل کم‌شنوایی چیست؟

  • کد خبر: ۱۸۶۹۳۷
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۰۱:۵۸
پیش‌بینی وحشتناک از تعداد کم‌شنوایان در سال ۲۰۵۰ | عوامل کم‌شنوایی چیست؟
کارشناس برنامه سلامت گوش و شنوایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تشریح مهم‌ترین عوامل کم‌شنوایی، گفت: پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۵۰ بیش از ۹۰۰میلیون نفر از مردم جهان دچار کم‌شنوایی ناتوان کننده باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، آزاده صفائی، گفت: براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۰۵ حدود ۲۷۸ میلیون نفر در سراسر جهان از کم شنوایی ناتوان‌کننده رنج می‌بردند.

وی با اشاره به افزایش آمار کم شنوایی ناتوان‌کننده در جهان، اظهار کرد: براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت این آمار در سال ۲۰۱۸ به ۴۶۶ میلیون نفر در جهان رسید که حداقل دو سوم آنان در کشور‌های درحال توسعه زندگی می‌کردند.

صفایی خاطرنشان کرد: طبق این آمار تعداد بالاتری از افراد دارای کم شنوایی ملایم و سایر بیماری‌های مربوط به گوش هستند و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۵۰ بیش از  ۹۰۰میلیون نفر از مردم جهان دچار کم‌شنوایی ناتوان کننده باشند.

او با تاکید بر اهمیت شناسایی زودرس اختلالات شنوایی، گفت: کم شنوایی بر توانایی برقراری ارتباط افراد با یکدیگر، تحصیل دانش، یافتن و حفظ شغل و ارتباطات اجتماعی تاثیرات منفی می‌گذارد.

وی افزایش جمعیت سالمندی، افزایش عوامل خطر مانند ابتلا به عفونت‌های گوش و دیگر عفونت‌ها (بیماری‌هایی مانند سرخک و سرخجه)، استفاده بی‌رویه و نابجا از دارو‌های آسیب‌رسان به شنوایی، قرار گرفتن افراد در معرض اصوات بلند مثل محیط‌های شغلی و نظامی، استفاده بی‌رویه از تلفن‌های همراه و دستگاه‌های صوتی شخصی را از دلایل اصلی رشد بالای کم شنوایی در جهان در طول سال‌های اخیر عنوان کرد.

به گفته وی، ایمن‌سازی نوزادان و کودکان در برابر بیماری‌های عفونی، غربالگری شنوایی نوزادان و کودکان و تشخیص و درمان به موقع کم شنوایی، درمان افراد مبتلا به عفونت مزمن گوش، پیشگیری از مصرف مواد مخدر سنتتیک و روان‌گردان که دارای خطر ایجاد کم شنوایی در افراد هستند، کنترل مواجهه با صدا‌های بلند در محیط‌های شغلی و تفریحی و افزایش آگاهی در مورد شیوه مراقبت از سلامت گوش و شنوایی از جمله روش‌های کاهش اختلالات شنوایی محسوب می‌شوند.

وی یادآور شد: از هر یک تا ۳ تولد زنده، یک نوزاد با آسیب شنوایی متولد می‌شود. مطالعات نشان داده حدود ۵ درصد از کودکان در بدو ورود به مدرسه و ۱۱ تا ۱۵ درصد از کودکان مدرسه رو، نشانه‌هایی از آسیب شنوایی را دارا هستند.

صفائی از والدین خواست از طریق ارزیابی و غربالگری به موقع شنوایی در دوره نوزادی (۳ تا ۵ روزگی) و در سنین ۳ تا ۵ سالگی از شنوایی کودکان خود مراقبت کنند.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، وی به والدین توصیه کرد: اگر نوزاد در زمان ترخیص از بیمارستان از نظر کم شنوایی غربالگری نشده است، برای ارزیابی وضعیت شنوایی به نزدیک‌ترین پایگاه بهداشتی یا مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->